Kim

Ervaringsdeskundige

Wie ben je?

Ik kwam wel bij Sas met een doel. Was klaar om weer aan het werk te gaan, een dag of 3. Alleen kon ze de uren nog niet bieden. Dus bleef ik vrijwillig inzetbaar en dat was ook fijn, met behoud van een uitkering. 

Solliciteren bleef ik wel doen, alleen iets passends vinden is best wel een uitdaging. 

 

Wat doe je binnen de EigenWijze Company?

Door Sas en haar Company werken inmiddels al een aantal jaren een aantal onzichtbare onuitgesproken moeilijk te verwoorden arbeidsvoorwaarden door. Al heb ik wel 1 keer een handtekening gezet onder een schattig Werkervaringsleerplek  voor onbepaalde tijd. Nog steeds blij mee Sas. Ik leer nog steeds maar spreek je te weinig. Tijd voor een bakkie aandacht. Wanneer komt die leuke nieuwe kar een keer op bezoek in Almere? Want daar zijn we wel aan toe. 

De wachtverzachter in Almere. Langzaam overgewaaid uit de polder gemeente Dronten met een sterke zijwind uit Utrecht en met een hoge snelheidstrein uit Den Haag. 

Wat kan jij en jullie met de Company een hoop in beweging krijgen. Mijn trein rijdt nog steeds, wij drinken straks wel 5 bakkies. 

 

 

Waarom past EigenWijze Company bij jou?

Openheid geven over een kwetsbaarheid maakt je kwetsbaar, dus draaide ik het om. Wat is mogelijk binnen mijn bereik en behoeftes. Werk is belangrijk, maar de zorg voor mijn dochter, voor mezelf en een fijne relatie nog veel belangrijker. 

 

Dus wilde ik werk vinden waar ik mezelf mocht zijn, ik weet inmiddels dat ik kan aansluiten en kan verbinden met een grote groep mensen. Soms stoot ik mensen of kinderen juist af en dat ben ik gaan zien als mijn grote leerproces. 

 

Wat is jouw droom?

 

Door iedereen geliefd en aardig gevonden worden, leek voor mij wel een soort standaard waarden geworden. Inmiddels 38 jaar later, geleerd dat het ook wel eens anders is. En dat is prima, het grote leerproces.